LATEST ARTICLES

Horoskopi për nesër, e premte 22 janar 2021

Dashih Nesër do të keni akoma probleme në punë që mund t’ju çojnë të keni,...

Shqipëria dëbon diplomatin rus

Shqipëria ka shpallur “non grata” dhe ka dëbuar një diplomat rus në Tiranë.

Shqipëri, të vrarët e 21 janarit 2011 shpallen “Dëshmorë të Atdheut”

Në Shqipëri, Qeveria vendosi të shpallë “Dëshmorë të Atdheut” 4 protestuesit e vrarë...

Mësimi online dhe ora policore në Shqipëri vazhdojnë me afat të pacaktuar

Për shkak të pandemisë së Covid-19, Komiteti Teknik i Ekspertëve në Shqipëri ka...

Shqipëri: Shumica e shqiptarëve e shohin si të keqe gjendjen e ekonomisë

Në sytë e 62.7% të shqiptarëve vendi ka një ekonomi të keqe.

Ishte shpallur në kërkim ndërkombëtar, arrestohet 54-vjeçari nga Elbasani

Një 54-vjeçar nga Elbasani është arrestuar nga policia shqiptare ndërsa ishte shpallur në...

Likaj: I kënaqur me arritjen e marrëveshjes me SBAShK-un

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Ramë Likaj tha se është arritur marrëveshja me...

Paga e 13-të, shujta ditore dhe transporti, disa nga pikat e Kontratës kolektive për...

Disa javë para mbajtjes së zgjedhjeve, Ministria e Arsimit dhe Shkencës dhe Sindikata e Bashkuar e Arsimit,...

Policia për 24 orë dënon 778 qytetarë për mosrespektim të masave anti-COVID

Qytetarët të cilët nuk janë duke i respektuar masat e marra nga institucionet shëndetësore e shtetërore për...

Horoskopi ditor, e enjte 21 janar 2021

Dashi Sot do të hasni në pengesa të shumta. Disa prej tyre do i keni...