Sot mëngjes është kryer kontrolle në banesat e ish-kryeministrit Nikolla Gruevski dhe ish-ministrit të Transportit dhe Lidhjeve Mile Janakieski, njofton “Sloboden Peçat”.

Kryetarja e Prokurorisë për Krim të Organizuar dhe Korrupsion, Vilma Ruskovska, konfirmoi për “Sloboden Pecat” se ishte kryer kontroll në pronën shtesë të ish-kryeministrit Gruevski në Shkup, në lidhje me rastin “Parcelat në Vodno”.

Kontrolle janë kryer edhe te banesa i ish-Ministrit të Transportit Mile Janakieski në Prilep. Prokuroria Publike konfirmoi se kishte kërkime në objekte në Prilep, por nuk specifikoi për çfarë bëhej fjalë.

Leave your vote

Comments

0 comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here