Pas pushimit trejavor të dimrit, nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme sot kthehen në mësim, disa në bankat shkollore, ndërsa të tjerët para kompjuterëve, për të vazhduar gjysmëvjetorin e dytë të vitit shkollor 2020/2021.

Sipas Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës, ky modeli i kombinuar u zhvillua me sukses në gjysmëvjetorin e parë dhe për këtë arsye nuk do të ndryshojë në pjesën e dytë të vitit shkollor.

\telegrafi

Leave your vote

Comments

0 comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here