Ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Bllagoj Boçvarski, njoftoi ndërtimin e banesave sociale në disa komuna në të gjithë Maqedoninë.

“Për këtë vit, ne kemi rënë dakord mbi dinamikën për ndërtimin e katër ndërtesave të reja në Pehçev, Dibër, Saraj dhe Koçan”. tha Boçvarski.

Ndërtesat e banimit të destinuara për kategoritë e cenueshme të qytetarëve do t’i kushtojnë shtetit 134 milion denarë.

“Aktualisht, 574 banesa janë duke u ndërtuar në mënyrë aktive në shtatë komuna, Probishtip 48, Negotin 62, Vinicë 36, ​​Sveti Nikollë 48, Butel 312, Demir Kapi 16 dhe Gjevgjeli 52 banesa”, tha Boçvarski.

Përveç këtyre komunave, një ndërtesë me 29 banesa pritet të fillojë në Veles./Telegrafi/

Leave your vote

Comments

0 comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here