Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiç, deklaroi sot se disponon një regjistrim të një pjese të bisedave të tij të përgjuara.

“Unë i mbaj ato regjistrime dhe nuk do t’jua jap, sepse nuk do ta shkatërroj vendin tim, sepse besoj në pjesën e tyre dhe në ndershmërinë e njerëzve në këtë vend”. Dhe besoj se interesat e tyre të huaj nuk do të jenë përpara interesave të Serbisë”, deklaroi Vuçiç.

Ai është i bindur se autoritetet do ta bëjnë punën në përputhje me ligjin.

“Unë nuk do të merrem me të. Shteti ynë ekziston, ndryshe nga të tjerët që ekzistojnë vetëm në letër dhe drejtohen nga shërbime të huaja. “Serbia është një nga shtetet e pakta të pavarura dhe ne mund të jemi krenarë për këtë,” tha Vuçiç, raportojnë mediat serbe.

Në një intervistë për “Kurir“, ai gjithashtu tha se e dinte kush qëndron pas saj dhe se besonte se autoritetet kompetente do ta hetonin këtë./Ekspress

Leave your vote

Comments

0 comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here