Pylli është një mister. Nëpër filma kemi parë situata në të cilat filmi është përdorur për skenat më të frikshme por gjithashtu edhe në të tjera kur duan ti shkëputen monotonisë e të kalojnë një ditë ndryshe.

Ky foto album do iu tregojë disa nga gjërat më të çuditshme dhe misterioza të gjetura nga njerëzit në pyll.

Leave your vote

Comments

0 comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here