Dy qurat e përzgjedhura për “Ditën e Falënderimeve” në Shtëpinë e Bardhë kanë arritur në Uashington.

Ato po qëndrojnë për momentin në hotelin “Willard” para paraqitjes së nesërme para mediave.

Nesër vendoset publikisht se cili do të theret e cila do të falet. Emrat e tyre janë Corn dhe Cob.

Kjo është traditë e vjetër presidenciale çdo herë kur është “Dita e Falënderimeve”

/telegrafi

Leave your vote

Comments

0 comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here