Riogranizim i punës në Sektorin e Rendit Komunal, ashtu që të mbikëqyret sa më mirë zbatimi i masave për parandalimin e shpërndarjes së virusit.

Me kujdestari shtesë, shtohet edhe kapaciteti i ekipeve të përbashkëta me Policinë e Kosovës dhe inspektoratet e nivelit qendror.

Leave your vote

Comments

0 comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here