Presidenti i Republikës Ilir Meta i ka bërë një ultimatum Qeverisë Rama dhe dy thirrje, qytetarëve sot, në kushtet kur të gjitha palët duhet të bashkëveprojnë për të përballuar situatën e rëndë të pandemisë në vendin tonë.

Meta i ka kërkuar Qeverisë: “Të shtohen testimet. Të rritet buxheti për sistemin shëndetësor. Të rimbursohet çdo qytetar që mjekohet në banesë.

Po ashtu, iu është drejtuar qytetarëve: “Të gjithë të vendosin maskat. Së bashku kundër koronavirusit, për mbrojtjen e shëndetit të çdo qytetari!”.

Kujtojmë se shifrat e fundit të pandemisë në vend po tregojnë përkeqësim në rritje të infektimit.

Leave your vote

Comments

0 comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here