Qytetari i Maqedonisë V.D. është i dyshuar i dytë në vrasjen e dyfishtë në qytetin Sliema në Maltë.

Mediat në Maltë shkruajnë se ai ishte arrestuar nga policia pas një përndjekje dramatike nëpër disa qytete. Ai është gjetur në një hotel ku është fshehur dhe për të kapur të njejtin është dashur që të evakuohet i gjithë hoteli, për të mos pasur shqetësim të vizitorëve të hotelit nga aksioni policor. I dyshuari për vrasje ka qenë i punësuar në një lokal nate në vendin e quajtur Pacevil.

I dyshuari i parë për vrasjen është shtetas i Shqipërisë kurse V.D është shtetas i Maqedonisë së Veriut.

Vrasja ka ndodhur më 18 gusht dhe është kryer me armë zjarri. Dy personat e vrarë kanë koleksionuar vepra arti.

/Telegrafi/

Leave your vote

Comments

0 comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here