Përleshjet verbale dhe fizike janë zhvilluar dje në Kompleksin e Klinikave “Nënë Tereza” në Shkup, informojnë nga Ministria e Brendshme.

“Më 06.11.2020 rreth orës 13:00 në SPB-Shkup u raportua se në Kompleksin e Klinikës “Nënë Tereza” të Klinikës së Pulmonologjisë ishte prishja e rendit dhe qetësisë publike për shkak të luftës fizike midis T.S. (47) dhe A.R. (21). Gjithashtu, në orën 13:10 A.R. (46) nga Shkupi raportoi se rreth orës 12:45 në Kompleksin e Klinikave “Nënë Tereza” të Klinikës së Pulmonologjisë, pas një debati verbal me një punonjës të klinikës, ajo u sulmua fizikisht prej tij”.

Policia doli në vendin e ngjarjes dhe janë marrë masat për zbardhjen e rastit.

/Telegrafi/

Leave your vote

Comments

0 comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here