Donald Trump nuk e pranon fitoren e kundërshtarit të tij Joe Biden, fitore që e bën atë presidentin e 46-të të SHBA-ve.

BETHPAGE, NY - APRIL 06: U.S. Republican presidential candidate Donald Trump says "you are fired" as he speaks to supporters during a rally on April 6, 2016 in Bethpage, New York. Front-running Republican candidate Trump will address supporters on the heels of a potentially damaging loss in the Wisconsin primary. (Photo by VIEWpress/Corbis via Getty Images)

“Ne të gjithë e dimë pse Joe Biden po nxiton të paraqitet në mënyrë të gabuar si fitues dhe pse aleatët e tij të medias po përpiqen kaq shumë ta ndihmojnë atë: ata nuk duan që të zbulohet e vërteta. Fakti i thjeshtë është që këto zgjedhje nuk kanë mbaruar kurrë”, tha Trump.

Fakti i thjeshtë është se këto zgjedhje kanë mbaruar. Votat përfundimtare do të vazhdojnë të numërohen në dhjetëra shtete, por nuk ka asnjë mënyrë që Trump të kthehet në garën presidenciale në këtë pikë.

“Duke filluar nga e hëna fushata jonë do të fillojë ndjekjen penale në gjykatë për të siguruar që ligjet zgjedhore të përkrahen plotësisht dhe fituesi i ligjshëm të shpallet”, tha Trump.

Fushata e rizgjedhjes së presidentit ka ngritur padi në shtete të shumta të fushës së betejës këtë javë, por disa prej tyre janë hedhur poshtë tashmë dhe ekipi i Biden i ka hedhur poshtë si “të pa merituara”.

© Panorama.al

Leave your vote

Comments

0 comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here