Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe kërkoi nga qytetarët të mos dalin nga shtëpi pa pasur nevojë.

“Virusi është shpërndarë dhe pakujdesi më i vogël do të thotë infektim. Kemi masa të shkëlqyera, por tani na nevojiten kufizime shtesa. Ju bëj thirrje që të respektohen masat, të mos dilet nga shtëpia pa pasur nevojë, vetëm në market, punë apo shkollë”, tha Filipçe.

Sipas tij, vetëm me solidaritet mund të menaxhojmë me krizën.

“Gjendja është mjaft serioze, sistemi shëndetësor është i mobilizuar”, tha Filipçe.

/Telegrafi/

Leave your vote

Comments

0 comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here