Ministria e punëve të jashtme ka raportuar se në shenjë solidariteti me Francën dhe Asturinë, ka ngjyrosur objektin e Ministrisë së punëve të jashtme me ngjyrat e flamurit të këtyre.

“Dërgojmë mesazh brenda vendit, por edhe në botë – se këto ngjarje tragjike nuk mund të na frikësojnë, por mund të na bashkojnë”, u shpreh ministri i punëve të jashtme, Bujar Osmani.

Leave your vote

Comments

0 comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here