Sonte do t’ju tregojmë një video të një të porsalinduri që takon një nga anëtarët e familjes. Në kundërshtim me atë që mund të mendoni, nuk është vëllai i madh apo motra e vogël. Në fakt, është një zog: papagalli i dashur i familjes! Ndërsa foshnja është shtrirë në heshtje dhe i qetë, zogu i […]

Sonte do t’ju tregojmë një video të një të porsalinduri që takon një nga anëtarët e familjes. Në kundërshtim me atë që mund të mendoni, nuk është vëllai i madh apo motra e vogël.

Në fakt, është një zog: papagalli i dashur i familjes! Ndërsa foshnja është shtrirë në heshtje dhe i qetë, zogu i vogël i afrohet. Me zë të ëmbël, ai fillon të këndojë për fëmijën. Duke gjykuar nga reagimi i fëmijës, tingulli i mrekullueshëm duket shumë i vlerësuar!

Një moment me të vërtetë i butë, plot ndjeshmëri dhe emocion. Kafshët dhe shpendët me të vërtetë mund t’i dhurojnë shumë kënaqësi qenieve njerëzore dhe ata gjithmonë e bëjnë atë pa interes vetjak, pa pritur asgjë në këmbim, transmeton Lajmi.net.

Ata janë gjithashtu janë shumë inteligjentë: Zogu duket qartë në video si është duke mbajtur një distancë të sigurt në mënyrë që të mos lëndojë dhe të mos e frikësojë fëmijën!

Shikoni këtë moment të bukur në videon më poshtë! Gjithashtu, nuk duhet të blesh asnjë lloj kafshe nëse nuk je i sigurt se mund ta ndjekësh atë dhe ta duash ashtu siç e meriton. Kafshët janë të ndjeshme dhe inteligjente, ata do të vuanin nëse neglizhohen ose keqtrajtohen. 

/Lajmi.net

Leave your vote

Comments

0 comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here