Gjatë 24 orëve të fundit, sipas statistikës së SPB – Tetovë për mosmbajtje të maskës janë dënuar 86 persona. Prej tyre 55 janë shqiptuar në Tetovë dhe 31 në Gostivar.

Për të njëjtën periudhë për 73 persona në Gostivar u është dhënë vendimi për izolim nga Inspektorati Shtetëror Shëndetësor.

Po ashtu janë kontrolluar edhe 1.521 persona, ku prej tyre 1.120 nga Tetova dhe 401 nga Gostivari dhe nuk është konstatuar asnjë shkelje.

/Telegrafi

Leave your vote

Comments

0 comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here