Rritja e infektimeve me koronavirus me ritme të shpejta si dhe hapja e spitalit Covid 3 ka shtuar frikën tek qytetarët se do bien në kontakt me virusin.

Veç respektimit të masave si maskë distance dhe higjiene shumë qytetare kanë nisur të përdorin suplemente të vitamines C dhe D.

Sipas tyre rekomandohet konsumi i sa më shumë fruta perimeve të pasura me këto vitamina por kjo nuk eshte menyra qe te arrihet sasia e duhur për të cilën ka nevojë organizmi.

Ndaj mjekët ne recetat që përshkruajnë tanimë rekomandojnë marrjen e vitaminave suplement.

Burimi:/lajmifundit.al

Leave your vote

Comments

0 comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here