Të gjitha universitetet në Shqipëri do ta zhvillojnë mësimin online sipas një vendimi të marrë nga Komiteti Teknik i Ekspertëve.

Ashtu edhe siç ishte paralajmëruar, dhjetëra studentë kanë dalë për të protestuar kundër këtij vendimi përpara Ministrisë së Arsimit.

Me pankarta nëpër duar dhe me të pajisur me maska studentët për protestojnë për vendimin e marrë në 4 ditë përpara se të fillonte mësimi.

Ata kërkojnë rikthimin në auditore.

Burimi:/lajmifundit.al

Leave your vote

Comments

0 comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here