Ndonjëherë gjërat më të zakonshme mund të fshehin diçka krejt të pazakonshme. 

Në fotot e mëposhtme ndodhi e njëjta gjë.

Ky kaktus çeli një lule

Image

Një kivi brenda kumbullës

Image

Brenda vezës së pulës gjeta një tjeter vezë

Image

Një shtëpi brenda një trungu

Image

Libri im ka një kapitull nga një libër tjetër brenda

Image

Një gjë e çuditshme brenda karrotës

Image

Sot kam një banane të dyfishtë

Image

Limoni me fara të mbira

Image

Një pemë brenda një peme tjetër

Qepa jonë spanjolle ka një simbol të paqes brenda

Image

Topi i golfit i prerë në gjysmë duket i shijshëm. 

Por në realitet, është poliuretani i shkumëzuar brenda topave.

Image

Domatet të pazakonta brenda dhe jashtë

Image

Qesja ime me patatina kishte një patate të skuqur brenda

Image

Speci im kishte një mini spec brenda tij

Image

Unë po prisja një pemë në një fushë golfi dhe gjeta një top golfi brenda saj

Image

 Brenda një topi bejsbolli

Image

Portokalli im kishte një mini portokall brenda tij

Image

Unë gjeta këto fara të çmendura vjollcë brenda bimës sonë të fasuleve

Image

Amonit i vjetër 110 milion vjeçar me i ylbertë dhe dhoma ‘gjeode kalciti’ brenda

Image

Burimi: Bright Side 

© SYRI.net

Leave your vote

Comments

0 comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here