Tea u ndje disi e fyer se përse Arjoni pranoi të dilte në një takim me Anën, kur takimi mes tyre ende nuk ishte zhvilluar.

Ajo gjatë bisedës mes tyre tha se i vjen keq nga veprimi i Anës, duke qenë se edhe ajo nuk e ka zgjedhur Fatjonin në një takim, sepse ata e kanë shprehur hapur pëlqimin për njëri-tjetrin.

Ndërkohë Ana, pyeti Arjonin nëse dëshiron të dalë në një takim të tretë me Tean dhe të mos dalë me të. Por djali tha se është i palëkundur në zgjedhjen e tij dhe dëshiron që takimi mes tyre të realizohet, duke e përshkruar bukuroshen brune si një vajzë të mrekullueshme.

Arjoni: Po e kuptojmë të gjithë në studio, unë kam zgjedhur Anën, një vajzë të mrekullueshme.

Ana: Do të doje të kishe një takim të tretë me Tean, apo do të vazhdojmë takimin bashkë.

Arjoni: Do të vazhdojmë takimin bashkë, unë nuk bëj hapa prapa.

Top Channel

Leave your vote

Comments

0 comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here