OCT 29, 2020

Disa ditë më parë mbarë opinioni u t ro ndit teksa një 19-vjeçare u gjet e v ar ur në Kamenicë të Gjilani.Arbesa Murseli Liprovica u gjet e v a r ur në degën e një lisi në lagjen Likovica të këtij fshati.19-vjeçarja jetonte me burrin, djalin tre vjeçar dhe familjen e burrit në Gjilan, por në ditën kritike,

e gjithë familja kishin shkuar në një shtëpi për pushime në fshatin Poliçkë, ku dyshohet se Arbesa vendosi t’i jepte fund jetës së saj. Në këtë letër shkruhej: “Falemiderit shum gjithve ama burrit tem kurrë hallall mos i koftë”.

E ndjera sipas burimeve të afërta me familjen e saj, pa u vërejtur ishte larguar nga shtëpia në orën 16:00, kurse u gjet e va r ur në degën e një lisi në një distancë rreth 300 metra larg shtëpisë në orën 16:50.

Burimi:/dardania

Leave your vote

Comments

0 comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here