Sot kanë filluar punimet e asfaltimit në rrugën ‘’Arkitekt Karl Gega’’, deri te udhëkryqi i rrugës ”Ali Pashë Tepelena”.

Punimet do të vazhdojnë edhe në asfaltimin e rrugës ‘’Gazmend Zajmi‘’ dhe pritet të përfundohen sipas planifikimeve.

Ju falemnderit për mirëkuptimin!

Leave your vote

Comments

0 comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here