14:39 24 Tetor, 2020

Biznismeni tetovar Satki Gafuri, në vazhdimësi ndihmon familjet që fati u është prerë në mes duke i lënë pa njërin prind, pa mbështetjen më të madhe!

Gafuri ka ndërtuar deri tani disa shtëpi për jetimat shqiptarë në Shqipëri dhe Kosovë, duke ju ndarë edhe ndihmë mujor për secilën familje. Satki Gafuri e tregon misionin e tij në videon e plasur:

https://www.youtube.com/embed/4FjnBjscaBQ?wmode=transparent&rel=0&feature=oembed

Leave your vote

Comments

0 comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here