– 22 Oct 2020

Për shkak të punimeve të shtresës finale të asfaltit, rrugët “Gazmend Zajmi”, “Ali Pashë Tepelena” dhe “Karl Gega” do të mbyllen për qarkullim, prej ditës së premte, 23 tetor nga ora 07:30 deri të shtunën, 24 tetor në orën 18:00.

Ju lusim që qarkullimin e juaj të e planifikoni bazuar në këtë njoftim dhe që gjatë kësaj kohe të i shfrytëzoni rrugët alternative.

Ju falemnderit paraprakisht për mirëkuptimin!

Burimi:/prishtinaonline

Leave your vote

Comments

0 comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here