16/10/2020

Një punëtor 50-vjeçar nga Shqipëria vdiq të enjten pasdite në Pefka, Selanik.

Kopshtari po krasiste një pemë në oborrin e një shtëpie në rrugën Propylaion.

Nën rrethana të paqarta ai ra nga shkallët duke pësuar dëmtime fatale.

Një ambulancë erdhi me nxitim po megjithatë njeriu fatkeq tashmë kishte mbërritur.

50-vjeçari ishte baba i katër fëmijëve dhe punonte për të zbukuruar kopshtet e disa shtëpive në zonën e Pefka.

Burimi:SYRI.net

Leave your vote

Comments

0 comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here