16 Tetor 2020

Dr. Gëzim Xhepa, profesor në Fakultetin e Mjekësisë, kirurg, e ka shprehur sa me ironi, aq dhe me humor, qëndrimin e tij ndaj vendimit të fundit të qeverisë “Rama” për mbajtjen me detyrim të maskave nga popullata në ambient të hapur duke filluar nga e enjtja.

Në një mesazh mes miqsh dhe ndjekësish në FB, Dr. Xhepa i referohet një thënieje popullore:

“Mençuria popullore: “Sa mund të mbajnë brekët pordhën, aq mund të pengojë maska në mjedis të hapur virusin…” dhe do të shtoja “Sa mund t’ia ndiejmë në mjedis të hapur erën, p…. aq mund të rrezikohemi nga virusi…”.

Dr. Xhepa është një nga shumë ekspertë të shëndetësisë që ka mbajtur qëndrim ndaj vendimit të fundit të Këshiillit të Ministrave për pandeminë.

Burimi:/SYRI.net

Leave your vote

Comments

0 comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here