15 tetor 2020

Kinematë në Shqipëri do të lejohen të rinisin aktivitetin duke nisur nga data 16 tetor.

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ka shfuqizuar vendimin e marrë në urdhrin e datës 29 maj të këtij viti, “Për marrjen e masave të veçanta dhe kufizimeve për parandalimin e përhapjes së COVID-19”.

Në Fletoren Zyrtare është publikuar vendimi i cili lejon hapjen e kinemave pas mbylljes që prej muajit mars.

Sipas vendimit të publikuar në Fletoren Zyrtare, aktiviteti i kinemave duhet të ofrohet në përputhje me protokollet e miratuara nga Instituti i Shëndetit Publik për parandalimin e përhapjes së infeksionit COVID-19.

Burimi:/telegrafi.com

Leave your vote

Comments

0 comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here