15 Tetor 2020

Quiz: Sa shpejt mund t'i gjeni objektet në foto?

Jo të gjithë janë vëzhgues të mirë. Për disa, shpërqëndrimi konsiderohet problem aq i madh sa hera herës përfshihen në telashe nga kjo. Për të përmirësuar vigjilencën, quiz-et janë ushtrimi numër një! 

Filloni duke zgjidhur këtë më poshtë. Në foto është një objekt i fshehur që duhet gjetur nga ju. Harroni çdo gjë tjetër dhe mendjen këtu.

1. Gjeni hajdutin

Quiz: Sa shpejt mund t'i gjeni objektet në foto?

2. Kush nga qenushët nuk është Dalmat?

Quiz: Sa shpejt mund t'i gjeni objektet në foto?

3. Mes gjetheve ndodhet diçka tjetër. E gjetët?

Quiz: Sa shpejt mund t'i gjeni objektet në foto?

4. Mes raccoon-ve ka një panda.

Quiz: Sa shpejt mund t'i gjeni objektet në foto?

5. Sa shpejt e gjetët gjarprin mes bananeve?

Quiz: Sa shpejt mund t'i gjeni objektet në foto?

6.Çfarë ka mes luleve?

Quiz: Sa shpejt mund t'i gjeni objektet në foto?

7. Cila nga kukullat i ka sytë ndryshe?

Quiz: Sa shpejt mund t'i gjeni objektet në foto?

Burimi:/ Bright Side

Leave your vote

Comments

0 comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here