15 Tetor 2020

Quiz: Gjeni ku ndodhet lapsi brenda 20 sekondash

Jeni gati për një test të shpejtë që provon vigjilencën dhe përqëndrimin tuaj?  Në foton e mbushur me libra, ndodhet një laps dhe krjuesit e puzzle-it që shihni, thonë se mesatarisht njerëzit e kanë gjetur ku fshihet brenda 20 sekondash.

Jeni gati për një rekord të ri? Si fillim, studiojeni dhe njëherë me kujdes. 

Quiz: Gjeni ku ndodhet lapsi brenda 20 sekondash

Ende s’e keni gjetur? Nëse e shihni me vëmendje, por gjithsesi po ju japim një ndihmë, të vockël. Lapsi ka një gomë.

Akoma?!

Quiz: Gjeni ku ndodhet lapsi brenda 20 sekondash

E vetmja mënyrë për ta gjetur ishte të kërkonit gomën e vogël të lapsit. Nëse hoqët dorë, urdhëroni!

Quiz: Gjeni ku ndodhet lapsi brenda 20 sekondash

Burimi:/ Business Insider

Leave your vote

Comments

0 comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here