Ju mund të gjeni gjurmë shtëpish, aeroplanësh, varkash dhe objektesh në të gjithë botën. Ato ishin përdorur dikur dhe ndoshta jashtëzakonisht të rëndësishme, por ose diçka e re u shpik ose thjesht u braktisën, duke e lënë natyrën të gjente një shans për të kërkuar atë që ishte me të drejtën e saj.

Shpresojmë të ngeleni po aq te impresionuar sa ne nga këto foto mahnitëse të natyrës në të drejtën e saj.

1. “Një slitë e braktisur që po merret nga natyra”

18 Pictures That Prove Nature Always Finds a Way to Claim Back What’s Hers

2. “Miniera e artë Roosevelt në Ohio City, Colorado, e braktisur në 1919”

18 Pictures That Prove Nature Always Finds a Way to Claim Back What’s Hers

3. “Një kapelë e fortë, e braktisur e rikuperuar nga guackat”

18 Pictures That Prove Nature Always Finds a Way to Claim Back What’s Hers

4.”Trenat fantazmë në pyjet e Maine.”

18 Pictures That Prove Nature Always Finds a Way to Claim Back What’s Hers

5. “Një vilë e braktisur në Angli”

18 Pictures That Prove Nature Always Finds a Way to Claim Back What’s Hers

6. “Një rezervuar i braktisur i fshehur në pyjet e ndërtuara gjatë Luftës së Dytë Botërore si pjesë e një kompleksi më të madh të përkohshëm ushtarak”

18 Pictures That Prove Nature Always Finds a Way to Claim Back What’s Hers

7. “Fantazma 50 vjecare ne Shkreteire.”

18 Pictures That Prove Nature Always Finds a Way to Claim Back What’s Hers

8. “Një kishë e braktisur në zonën rurale të Virxhinias”

18 Pictures That Prove Nature Always Finds a Way to Claim Back What’s Hers

9. “Një bunker i vjetër në Norvegji”

18 Pictures That Prove Nature Always Finds a Way to Claim Back What’s Hers

10. “Një çati e braktisur në një vilë të braktisur në Itali.”

18 Pictures That Prove Nature Always Finds a Way to Claim Back What’s Hers

11. “Rosie’s Diner, shtëpia e shumë reklamave të Brawny Paper Towel dhe të paraqitura në Diners, Drive-Ins and Dives”

18 Pictures That Prove Nature Always Finds a Way to Claim Back What’s Hers

12. “Ky është një kurs mini-golf-i i braktisur pas Rosie’s Diner në Michigan. ”

18 Pictures That Prove Nature Always Finds a Way to Claim Back What’s Hers

13. “‘Mos luaj me mua,’një piano e braktisur bëhet një pjesë e peizazhit në Uzupis në Vilnius.”

18 Pictures That Prove Nature Always Finds a Way to Claim Back What’s Hers

14. “Një farkë hekuri e braktisur në Kentaki”

18 Pictures That Prove Nature Always Finds a Way to Claim Back What’s Hers

15. “Një anije e braktisur në Belgjikë”

18 Pictures That Prove Nature Always Finds a Way to Claim Back What’s Hers

Burimi:/ brightside

Leave your vote

Comments

0 comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here