14 TETOR 2020,

Nga fundi i shkurtër që “çmendi” kryeministrin

Ivanka Trump nuk e ka aspak problem të blejë veshje të stilistëve më të mirë botërorë. Paratë nuk janë shqetësim për fëmijën e dytë të presidentit Donald Trump, e cila është edhe e preferuara e tij.

Ajo punon me stilistë të famshëm për të pasur një pamje gjithmonë të kuruar dhe çdo herë ja del të marrë vëmendjen e mediave dhe jo vetëm. Ka pasur mjaft raste kur ajo është kritikuar, pasi veshjet e saj janë cilësuar si provokuese.

Nga fundi i shkurtër që “çmendi” kryeministrin
Nga fundi i shkurtër që “çmendi” kryeministrin
Nga fundi i shkurtër që “çmendi” kryeministrin
Nga fundi i shkurtër që “çmendi” kryeministrin
Nga fundi i shkurtër që “çmendi” kryeministrin
Nga fundi i shkurtër që “çmendi” kryeministrin
Nga fundi i shkurtër që “çmendi” kryeministrin
Nga fundi i shkurtër që “çmendi” kryeministrin
Nga fundi i shkurtër që “çmendi” kryeministrin
Nga fundi i shkurtër që “çmendi” kryeministrin

Burimi:/gazeta-shqip.com

Leave your vote

Comments

0 comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here