16:26, 13/10/2020

Nga dita e enjte, 15 tetor, vendosja e maskës do të jetë e detyrueshme me ligj në ambiente të hapura dhe të mbyllura. Por çfarë duhet të dini për vendosjen e maskave dhe gjobat që do të aplikohen duke filluar nga kjo ditë, të cilat do të aplikohen në faturën e energjisë elektrike?

Sipas rregullores së re të gjithë personat që do të konstatohen fillimisht pa maskë në ambiente të hapura do të gjobiten me 3 mijë lekë të reja.

Burimi:/syri.net

Leave your vote

Comments

0 comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here